20080830

Det här med kärlek

Ibland kommer det över mig som en blixt från klar himmel. Jag vill också vara kär, förälskad, betuttad. Jag vill ge kärlek och få tillbaka minst lika mycket. Men kärleken håller sig borta. Den är på flykt tror jag. Gömmer sig i någon vrå där jag inte kan se den.

Jag hoppas att den kommer till mig snart för barn och familj vill jag nog ha innan jag blir för gammal och rostig. Paniken gör sig även den påmind då och då. Det är inte många år kvar nu känns det som, innan det är för sent.

Tänk om det vore kärlek i luften!

/T

Nästan ingen kommentar... eller?

Det kom ett mejl till jobbet/butiken häromdagen. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det förutom att - God damn it! Lär dig stava människa och det nu!

"Jag kom fram till butiken också och beställade filmen.Det var på måndag 26 Augusti men ta bara en av mina beställningar och ta bort den andra beställningen.Jag vill bara en film inte två.En film som heter oh,vilket party inte två."

/T

20080816

M to the A to the D to the O to the double N to the A!

Fantastisk att kanal5 har visat ett Madonna-maraton under större delen av idag. Jag har rockat med och varit fylld av salighet. You go girl, woman, what evah!

Det är svårt att fatta att kvinnan är 50 år när man ser henne på scen. Sicken fysik hon har - helt otroligt. Jag ska också se ut så om 20 år.

/T

P.S. Glömde att säga grattis Madonna. Tusan haklapp! D.S.

20080807

I väntans tider II

Nu har den anlänt. Monteringen är klar. Var en smula knepigt att få ihop den, men min envishet segrade och min vana av att sätta ihop möbler från IKEA (ett kök, klädskåp, bokhyllor etc) gjorde det antagligen betydligt lättare. Testade den för att se att den höll ihop och det gjorde den. Träning nästa.

/T

20080805

Gnälla får man om man vill

Herregud säger jag bara. Ibland så får man verkligen jobba när man jobbar och då menar jag jobba. Jag tror bestämt att nästan hela Göteborgs befolkning hyrde film av mig idag. Från det att jag började jobba klockan 17 tills vi stängde stod jag som fastklistrad i kassan. Hann inte ens äta min medhavda banan.

Det är inte så att jag på något vis är ovan vid att jobba i butiken och ha mycket att göra. Är inne på mitt nionde år och börjar tillhöra inventarierna, men ibland får till och med jag spel och tycker att det är alldeles för många kunder, för många frågor och ett evigt ringande på telefonen.

Jag fick dessutom jobba över en halvtimma för att få ut all återlämning i butiken och städa i hyllorna, eftersom folk alltid ska envisas med att ställa tillbaka de filmer de burit runt på på helt fel plats. En halvtimma som jag inte kommer få betalt för. Gnägg!

Ibland måste jag bara få gnälla av mig lite. Tack!

/T

20080803

Pank, pankare, pankast

Semester och ledighet, utan några pengar är icke roligt. Det är till och med så tråkigt att jag går in och jobbar imorgon för att det råder sjukdom på jobbet. Jag har helt enkelt inte råd att tacka nej. Egentligen är det inte semester jag har. Det kan mer klassas som ofrivillig ledighet, men semester låter bättre och att vara ledig är ju skönt. Fast njutningen blir väldigt kort eftersom jag hela tiden påminns om att jag inte har några pengar. Det suger att vara fattig!

Kaffe någon? Du bjuder!

/T

I väntans tider

Snart kommer den. Äntligen. Den är på väg. Jag ser fram emot att bli av med fläsket som samlats på min kropp. Ge min kondition en boost och våga visa mig på Beach 2009. Den ska även göra mig starkare. Stark som en björn vill jag bli. En liten björn i alla fall.

Lämnar rapport när den anlänt och jag har provat på mirakelmaskinen.

/T

Det tål att sägas igen

Jag är kass på att skriva i min blogg. Fruktansvärt kass. Jag tänker för mycket. Tankarna virvlar i skallen och när jag kommer på något jag vill skriva om så har det virvlat bort redan innan jag kommer fram till en dator. Bättring, tusan haklapp!

/T