20090228

Utfodring av en konstnärlig ådra

I kväll hade jag tänkt att utfodra min konstnärliga ådra genom att måla en tavla eller två. Det var så fasligt länge sedan jag utfodrade den sist och ådran riktigt skriker om min uppmärksamhet.

Men i vilken flyttkartong ligger mina dukar och färgtuber? Ska jag använda olja eller akryl. Ska det ens vara i färg eller ska jag köra svart och vitt med tusch eller blyerts?

En blir ju alldeles trött innan en ens har börjat.

Därefter återstår bara att bestämma motiv. Och det är ju gjort i en handvändning eller hur?!

/T

20090225

But why?

Varför ska det vara så förbaskat svårt att hålla sig vaken när en kommit hem från jobbet. Varför ska en däcka i sängen och vakna runt midnatt och inte kunna somna om. But why, whyyy?!

Gäsp vad trött jag blir på mig själv!

/T

20090223

Bögeriet - nu även på engelska

Bokklubben Bögeriet lever vidare och den här månadens bok är Oscar Wildes The Picture of Dorian Gray. På engelska.

Jag intalar mig själv att det kommer att gå bra att läsa den. Och att den blir utläst. Vi kör på det. Jag har egentligen inget emot att läsa böcker på engelska. Inte alls. Jag är bara lite ringrostig.

/T

20090222

Delikat


Idag har det avnjutits en delikat brunch hos Miss E tillsammans med Missy. Det är inte varje dag man frossar i thé och nybakta scones med ost och lemon curd. Smörjer matstrupen med bubbel och chokladbiskvier och vaniljhjärtan. Mumma!

Fler lyxiga söndagar åt folket!

/T

Tiden som försvann

Jag hävdar å det bestämdaste att anledningen till att det inte har skrivits något på två månader är att min hemliga kompis Molgan hijackade min kära blogg och lade den i karantän. Visst?!

/T