20110218

Knarka lukter














Jag är inget fan av starka lukter. Mår illa av tunga överbesprutade parfymer. För att inte tala om den djävulusiska lukt som katter ibland producerar från baken. Och då är det inte bajs jag talar om utan den där odören som kommer från säcken i ändan. Ni som har katt vet vilken jag menar.

Men.

Det finns några lukter som jag gärna sniffar på:
  • Clean Cotton från Yankee Candle får mig att hungra efter rena nytvättade lakan.
  • Yankee Candles Macintosh - krispig fräsch äppeldoft.
  • Vaniljdofter i alla dess former får mig att spinna som en katt.

Vilka lukter föredrar ni?

/T

20110216

Svartfötter

I natt drömde jag att jag hittade ett ställe nära mig som sålde sega, svarta lakritsfötter. Försökte sedan klura ut hur jag skulle ge dem till Miss Muffin.

Saltlakrits tillhör en av de godaste godsakerna. Gissa om jag var glad i drömmen när jag tuggade på dessa underbara skapelser för att sedan vakna upp och inse att det bara var en dröm.

/T

20110215

Ironisk... va? Skulle jag...?

Det är dumt att åka en hållplats för långt med spårvagnen när man ska hem. Svinkallt och för lite kläder hade jag på mig också. Som om dagen inte hade varit jobbig nog. Liksom. Dumma mobilspel och dumma spårvagn!

/T

20110212

Aj!

Nu tycker jag att det är dags för isen att smälta undan. Igår på väg till jobbet halkade jag på en isfläck och föll framstupa ner på asfalten. Jag försökte mildra fallet genom att ta emot med mina bara händer och jeansbeklädda knän. Dum idé. Resultatet blev kraftigt uppskurna händer och ömma knän. Bar hud och iskall hård saltindränkt grus är inte att rekommendera.

Isen - jag, 1-0

/T

20110206

1-0

Jag vaknade vid femtiden av att något tjöt så förbannat. Det var mitt luftrör.

Bronkit - jag, 1-0

/T