20081026

Tusen miljoner saker

Det känns som om det händer tusen miljoner saker samtidigt just nu. Fast egentligen är det nog bara en. En stor en. Jag har fått en ny lägenhet. En större en. Två rum och kök. Med balkong. På tredje våningen. I ett mycket trevligare område. Med betydligt kortare resväg till jobbet. Och endast en hundring dyrare i månaden än min nuvarande etta. Heja Boplats! Väntar bara på att poletten ska trilla ner och att jag ska förstå vilken tur jag har haft. Sa jag att den hade balkong?

Ja och sen är ombyggnaden av Stora Butiken klar. Blev så fräscht och luftigt på något sätt. Le big förändring kan man säga. Synd att man inte jobbar där mer än en gång i veckan bara. Cash Guard har de fått också - så hantering av sedlar och mynt är ett minne blott. Hoppas på att vi i Lilla Butiken får det också. En dröm att slippa räkna sin kassa innan och efter varje arbetspass.

/T

4 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Grattis till nya lägenheten, låter som en riktigt bra en!

Trixtess sa...

Miss E: Tackar tackar! Jag hoppas på det. Har nämligen inte ens sett den än. Jobbade när det var visning. Så jag kan ha tackat ja till en gris i en säck.

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Grisar är ju söta så en riktig miss kan det ju inte vara ;p

Trixtess sa...

Miss E: Förvisso mycket söta men ack så skitiga. Och ibland brunfläckiga =P